Women's Posture Shirt 2.0

Houdingcorrigerende kleding

Het Anodyne® houdingcorrigerend shirt zorgt voor een verbeterde lichaamshouding en kan pijn en spanningen in de rug, nek en schouders verminderen.Lees meer
Vanaf € 79,00

Let op: twijfel je over de maat? Klik hier.

Swipen voor 6 additionele foto's

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met onze houdingcorrigerende kleding? Bekijk hier de resultaten van een onderzoek onder leden van IZZ zorgverzekering naar de producten van Anodyne®.


________________


Het originele Anodyne® houdingcorrigerende shirt, Posture Shirt 2.0, is ontwikkeld met de NeuroBand technologie die spieren stimuleert en activeert. Als enige in zijn soort heeft dit gepatenteerde houdingcorrigerende T-shirt gedocumenteerd effect en is het daardoor geregistreerd als medisch hulpmiddel. Meer dan 500.000 verkochte exemplaren.

Uw voordelen:

 • Zorgt voor een nettere, rechtere lichaamshouding.
 • Kan rug-, nek- en schouderklachten verminderen.
 • Steunt en verlicht.
 • Stimuleert en activeert spieren.
 • Minimaliseert risico op overbelasting.
 • Gedocumenteerd effect en geregistreerd als medisch hulpmiddel.

Heeft u moeite met het aan- en uittrekken van nauwzittende kleding, bijvoorbeeld door pijnlijke schouders, dan raden wij het Women's Posture Shirt 2.0 Zipper met rits aan.

Het houdingcorrigerende T-shirt is gemaakt van unieke en comfortabele materialen zodat het prettig is om te dragen, ongeacht of u in beweging bent of stil zit. In de onderstaande video kunt u zien hoe je het Anodyne® T-shirt het makkelijkst aan en uit kunt trekken en hoe het hoort te zitten om het optimale effect te kunnen bieden.
Wanneer u op zoek bent naar de juiste maat van het Anodyne houdingcorrigerende shirt dient u goed naar onze matentabel te kijken. Het shirt dient nauw op de huid aan te sluiten om het gewenste effect te kunnen bieden. De maat van uw houdingcorrigerende shirt kan afwijken van de maat die u normaal gebruikt voor T-shirts. Als u tussen twee maten in valt kunt u het beste voor de kleinere maat van de twee kiezen.

Twijfelt u? Onze klantenservice staat klaar om te helpen bij het vinden van het juiste product en de juiste maat. Neem hier contact met ons op.

Size guide womens posture shirt NL

Twijfel je over de maat? Onze klantenservice staat klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste product en de juiste maat. Neem hier contact met ons op.

De Anodyne® Posture Shirt 2.0 is gemaakt van de volgende materialen: Nylon, Spandex, Polyester.

Gebruik van het product

•    Gebruik je product aan het begin niet te lang, aangezien je lichaam moet wennen aan het gebruik. De producten stimuleren en activeren de spieren, waardoor het normaal is dat deze aan het begin wat stijf kunnen worden. Niet iedereen ervaart dit, maar als je dit wel merkt, raden we aan om de rest van de dag het product niet meer te gebruiken.

•    Wij raden aan om onze producten in de eerste week ongeveer 30-60 minuten per dag te gebruiken. Ervaar je spierstijfheid bij gebruik, raden we aan om het product die dag niet meer te gebruiken. Hierna kun je naar behoefte het gebruik langzaamaan opbouwen.

•    Sommigen merken het effect direct, terwijl anderen het product wat meer tijd dienen te geven. Indien je het effect niet binnen de 30-60 minuten merkt, probeer onze producten dan gerust iets langer. Wanneer je de juiste maat hebt, zul je tijdens de 30 dagen proefperiode zeker zijn of het product het effect biedt dat je verwacht.

•    Het is heel persoonlijk, hoe vaak klanten onze producten op lange termijn gebruiken, aangezien iedereen andere behoeftes heeft. Sommigen gebruiken het 1-2 dagen per week, anderen juist 5-7 dagen. De producten kunnen zowel bij acute behoefte als ter preventie worden gebruikt.

Wasinstructies

•    Voor de beste houdbaarheid dienen te producten met de hand gewassen te worden. Ze kunnen echter ook met een fijne was op maximaal 30 graden worden gewassen. (SpinalQ en Mylign Pro mogen alleen met de hand gewassen worden). Heb je een BH gekocht, dien je de pads uit te nemen voor het wassen.
 
•    Gebruik GEEN wasverzachter.

•    De producten mogen NIET in de droger, hierdoor gaan de producten kapot en verliezen ze hun werking.

•    De producten zijn voorgewassen en krimpen daarom niet. De producten kunnen een klein beetje uitzetten door gebruik, maar niet dusdanig dat het effect beïnvloed wordt.  

•    Onze T-shirts en BH’s zijn hydrofiel behandeld, wat betekent dat ze zweet transporterend zijn. Omdat de producten nauw op de huid zitten en je spieren activeren, kan het zijn dat de ervaring rond transpiratie anders is dan in vergelijking met loszittende kleding. Men kan altijd een dun shirt of overhemd over de T-Shirts of BH’s dragen.

•    Ervaar je nare geuren, kun je altijd contact met ons opnemen. Er zijn speciale sportwasmiddelen die speciaal gemaakt zijn voor nauwzittende kleding. Dit kun je altijd gebruiken, wanneer je een nare geur ervaart.


DOWNLOAD GEBRUIKSAANWIJZING

Blijf op de hoogte!

Alle aanbiedingen, acties en nieuws als eerste in jouw inbox? Meldt je dan hier aan!

Mastercard Visa Klarna Paypal ideal sofort belfius kbc ING
 1. ALGEMEEN
  1. Deze beleid rond de behandeling van persoonlijke informatie (”privacybeleid”) beschrijft hoe Anodyne ApS (”Anodyne”, ”ons”, ”onze”, ”wij”) persoonlijke informatie over jou verzamelen en hoe we deze behandelen.
  2. Het Privacybeleid geldt voor persoonlijke informatie die je aan ons hebt gegeven of dat wij hebben verzameld op de website van Anodyne, www.anodyne.nl (”website”).
  3. Anodyne ApS is verantwoordelijk voor de data rond jouw personlijke informatie. Alle vragen voor Anodyne kunnen worden gesteld via de in punt 7 genoemde contactinformatie.
 2. WELKE PERSOONLIJKE INFORMATIE VERZAMELEN WIJ VAN JOU, MET WELK DOEL EN HET WETSGRONDSLAG VOOR VERZAMELING EN BEHANDELING.
  1. Wanneer je de website bezoekt, verzamelen wij automatisch informatie over jou en jouw gebruik van de website, bijvoorbeeld welk type browser je gebruikt, welke zoektermen je gebruikt, je IP adres, netwerkslocatie en informatie over je computer.
   1. Het doel hiervan is de gebruikerservaring en de website’s functionaliteit te optimaliseren en om te gebruiken voor doelgerichte marketing zoals retargeting via Facebook en Google. Deze behandeling van informatie is noodzakelijk om onze website te kunnen verbeteren en jou relevante aanbiedingen en nieuws te kunnen tonen.
   2. De wetsgrondslag voor deze behandeling is de Algemene Verorderning gegevensbescherming (AVG) art 6, stk. 1, litra f.
  2. Wanneer je een product koopt of met ons op de website communiceert verzamelen wij de informatie die je zelf geeft, bijvoorbeeld je naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, betalingsmethode, welke producten je koopt en eventueel retourneert, leveringswensen en informatie over je IP adres en waar de bestelling is gemaakt.
   1. Het doel hiervan is ervoor zorgen dat we de producten die je hebt bestelt te leveren en aan onze afspraken met jou te kunnen voldoen, zoals jouw rechten rond retour en reclamatie te administreren. De informatie rond jouw aankoop kunnen we ook gebruiken om aan bepaalde wetten te voldoen, zoals het aan het geven van informatie rond onze boekhouding en accounting. De informatie rond aankopen worden opgeslagen in SmartWeb en Economic. Bij de aankoop verzamelen we het IP adres met de eerder genoemde doelen en voor eigen gebruik, om bijvoorbeeld bedrog te kunnen voorkomen.
   2. De wetsgrondslag voor deze behandeling is de Algemene Verorderning gegevensbescherming (AVG) art 6, stk. 1, litra b, c og f.
  3. Wanneer je je aanmeld voor onze nieuwsbrief verzamelen wij informatie over jouw naam, e-mailadres en eventueel telefoonnummer.
   1. Het doel hiervan is om onze nieuwsbrief aan jou te kunnen bezorgen.
   2. De wetsgrondslag voor deze behandeling is de Algemene Verorderning gegevensbescherming (AVG) art 6, stk. 1, litra f.
 3. ONTVANGST VAN PERSOONLIJKE INFORMATIE
  1. Informatie over jouw naam, adres, e-mail, telefoonnummer in combinatie met een ordernummer en specfieke leveringswensen worden doorgegeven aan PostNord, DPD, ChronoPost, Bring of een andere bezorgdienst die verantwoordelijk is voor de levering van het door jouw bestelde pakket. Bij koop van producten die niet in ons magazijn worden bewaard, kan de informatie worden doorgegeven aan de producent of verkoper van dit product, waardoor deze ook verantwoordelijk is voor de levering.
  2. De informatie kan worden geladen in programma’s van externe partners die informatie voor ons behandelen. Wij gebruiken externe partners onder anderen voor technische processen voor, en het verbeteren van onze website, verzenden van nieuwsbrieven en doelgerichte marketing, waaronder retargeting. Ook vragen wij via een partner om een beoordeling van onze service en onze producten. De informatie omtrent naam en e-mail wordt bijvooreeld onder anderen gedeeld met TrustPilot zodat zij namens ons een uitnodiging kunnen versturen om onze service op de TrustPilot site te beoordelen. Indien je ervoor kiest om ons te beoordelen wordt TrustPilot de dataverantwoordelijke voor de opgegeven informatie. Deze bedrijven zijn databehandelaars en werken volgens onze instructies aan het behandelen van de data waar wij verantwoordelijk voor zijn. De databehandelaars mogen de informatie niet voor andere redenen gebruiken dan het volgen van de afspraak met ons, waar een vertrouwensovereenkomst voor is aangegaan.
  3. Orderinformatie wordt opgeslagen in SmartWeb en Economic. Het doel hiervan is ervoor te zorgen dat we voldoen aan de eisen van de accountingwet, om deze data 5 jaar te bewaren.
  4. Wij hebben schriftelijke databehandelafspraken met alle databehandelaren die voor ons persoonlijke informatie behandelen.
  5. Vier van deze databehandelaren, MailChimp Inc., ZenDesk Inc., Google Analytics v/Google LLC. en Facebook Inc. Zijn gevestigd in Amerika. De noodzakelijke garanties voor overdraging van informatie naar Amerika is beveiligd door de databehandelaars’ certificering onder de EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Privacy Verorderning art. 45.
   1. Een kopie van Google LLC's certificering kan hier gevonden worden: 
    https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
   2. Een kopie van Facebook Inc.'s certificering kan hier gevonden worden: 
    https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active
   3. Een kopie van Mailchimp’s (The Rocket Science Group LLC) certificering kan hier worden gevonden: 
    https://mailchimp.com/legal/privacy/
   4. Een kopie van Zendesk Inc’s certificering kan hier worden gevonden: 
    https://www.zendesk.com/company/customers-partners/eu-data-protection/#privacy-shield
 4. JOUW RECHTEN
  1. Om volledige openheid te creëren rond de behandeling van jouw informatie dienen wij, als dataverantwoordelijke, jou te wijzen op jouw rechten.
  2. Het recht op inzicht
   1. Je hebt altijd het recht om ons te vragen naar onder anderen welke informatie wij over jou hebben geregistreerd, welk doel deze registratie dient, waar deze informatie vandaan komt en eventueel in welke informatiecategorie de informatie wordt bewaard.
   2. Je hebt het recht om een kopie van de door ons behandelde persoonlijke informatie over jou op te vragen. Indien je een kopie van jouw persoonlijke informatie wilt krijgen, dien je een schriftelijke aanvraag in te dienen via info@anodyne.nl – er kan worden gevraagd om te documenteren dat je degene bent waar je informatie over opvraagt. Dit om jouw persoonlijke data goed en zeker te behandelen.
  3. Het recht op correctie  
   1. Je hebt het richt om verkeerde informatie over jezelf te corrigeren. Wanneer je merkt dat er én fout in de informatie die wij over jou hebben opgeslagen, zit, kun je ons schriftelijk benaderen zodat wij de informatie kunnen corrigeren.
   2. De informatie die wij hebben verzameld in verbinding met het creëren van een gebruikersprofiel met login op onze website, kun je zelf corrigeren door op je gebruikersprofiel in te loggen via de login.
  4. Het recht tot verwijdering
   1. Indien gewenst heb je het recht om al, of delen van, jouw informatie te laten verwijderen door ons, bijvoorbeeld wanneer je je toestemming intrekt, en wij geen andere wetsgrondslag hebben om de databehandeling door te zetten. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn dat wij jouw informatie moeten behouden om te kunnen voldoen aan verschillende wetten, maar ook wanneer wij voor een rechter kunnen verdedigen waarom we de informatie dienen te bewaren, waardoor wij niet verplicht kunnen worden de informatie te verwijderen.
  5. Het recht om de behandeling van bewaring te begrenzen
   1. In sommige gevallen heb je het recht om de behandeling van jouw persoonlijke gegevens te begrenzen, bijvoorbeeld wanneer je vindt dat de informatie die wij van jou gebruiken, niet correkt zijn.
  6. Het recht op dataportabiliteit
   1. In sommige gevallen heb je het recht om de persoonlijke informatie die je zelf aan ons hebt gegeven te krijgen in een gestructureerd, algemeen te gebruiken en door apparaten te lezen format, en het recht om deze informatie aan een andere dataverantwoordelijke te geven.
  7. Het recht op inzage
   1. Je hebt altijd het recht om inzage te krijgen in onze behandeling van jouw persoonlijke informatie, met het oog op directe marketing, waaronder de profilering die wordt gedaan om doelgerichte directe marketing toe te kunnen passen.
   2. Daarnaast heb je altijd het recht om door persoonlijke omstadigheden inzicht te krijgen in de behandeling van jouw persoonlijke informatie, zoals gebeurt op basis van onze legitieme interesses volgens punt. 2.1 og 2.3.
  8. Het recht om toestemming in te trekken
   1. Je hebt altijd het recht om je toestemming om ons je persoonlijke gegevens te laten behandelen,  in te trekken. Indien je jouw toesttemming wilt intrekken, dien je contact op te nemen metinfo@anodyne.nl
  9. Het recht tot klagen

Je hebt altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens met betrekking tot onze behandeling van jouw persoonlijke informatie. Klachten kunnen onder anderen worden verstuurd per formulier op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens of per telefoon: 088 - 1805 250. Autoriteit Persoonsgegevens, Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV Den Haag. 

 1. VERWIJDERING VAN PERSOONLIJKE DATA
  1. De verzamelde informatie over jouw gebruik van onze website volgens punt 2.1. wordt automatisch verwijderd wanneer onze website voor maximaal een jaar niet bezocht is.
  2. De verzamelde informatie ter aanmelding van onze nieuwsbrief wordt verwijderd wanneer je het abonnement voor de nieuwsbrief opzegt, tenzij wij een andere reden hebben om jouw gegevens te behandelen.
  3. De bij een aankoop verzamelde informatie die via onze website volgens punt 2.2 is doorgegeven wordt normaal gesproken 3 jaar na afloop van het kalenderjaar waarin de aankoop heeft plaatsgevonden verwijderd. De informatie kan voor langere tijd worden opgeslagen indien wij een legitieme behoefte hebben hiervoor, bijvoorbeeld wanneer wij wettelijk verplicht zijn om te documenteren, wanneer wij voor een rechter kunnen verdedigen waarom de bewaring noodzakelijk is of wanneer dit nodig is om aan wettelijke eisen te voldoen. Accounting materiaal wordt 5 jaar vanaf het einde van het boekjaar bewaard om aan de wettelijke boekhoudingseisen te voldoen.
 2. VEILIGHEID
  1. Wij hebben passende technische en organisatorische beveiligingsmechanismes in gebruik om ervoor te zorgen dat persoonlijke informatie volgens de wet worden behandeld en niet door ongemachtigde partijen kunnen worden ingezien of misbruikt.
  2. Alleen de medewerkers die een legitieme reden hebben om toegang tot je persoonlijke gegevens te hebben, bijvoorbeeld om hun werk goed uit te kunnen voeren,hebben toegang tot deze data.
 3. CONTACTGEGEVENS
  1. Anodyne ApS is dataverantwoordelijk voor de persoonsdata die via de website wordt verzameld.
  2. Indien je vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van dit Privacybeleid of wenst gebruik te maken van een of meerdere van je rechten zoals beschreven in punt 4, kun je contact opnemen met:

Anodyne ApS
P.O. Pedersens Vej 9
8200 Aarhus N
Tlf. nr.: 020 262 2008

E-mail: info@anodyne.nl   

 1. VERANDERINGEN IN HET PRIVACYBELEID
  1. Wanneer er veranderingen in ons privacybeleid voorkomen, zul je hierover worden geïnformeerd bij je volgende bezoek aan onze website.
 2. VERSIES
  1. Dit is versie 1 van Anodyne’s Privacybeleid, gedateerd 7 april 2018.