Kies maat

Gratis verzending naar DPD afhaalpunten ✓

Gedocumenteerd effect ✓

Probeer GRATIS via Klarna ✓

14 dagen volledig retourrecht ✓

Een goed gevoel met een Posture Shirt

Een goed gevoel in iedere situatie: met een Anodyne® Posture Shirt schept u hier de voorwaarden voor. Met een rechte houding ziet u er niet alleen fitter uit, u vermijdt ook lastige spanningen en kunt niet alleen in het dagelijks leven, maar ook bij het sporten optimaal presteren.


{{amount}}

Posture Shirt van Anodyne®

Door innovatieve technologie zorgt een Anodyne® Posture Shirt voor een optimale positionering van nek, schouders en rug. Zo profiteert u heel eenvoudig van een gezonde lichaamshouding – overal en in iedere situatie.

Zo werkt een Posture Shirt

Houdingcorrigerende kleding is een bijzonder behoedzame en tegelijk effectieve methode, waarmee u uw lichaamshouding kunt verbeteren. Deze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek over de werking van kinesiologische tapes. Kinesiologische tapes worden vooral in de professionele sport toegepast, om sporters gericht te ondersteunen, door speciale spiergroepen te stimuleren en de houding te verbeteren.

Een shirt uit ons assortiment werkt op vergelijkbare manier. Door neurobanden die in het shirt zijn verwerkt, oefent het shirt een lichte trekkracht uit en zorgt zo voor een gezonde positionering van schouders, rug en nek. Aangezien het Posture Shirt nauw aansluit, activeren de neurobanden bij de beweging de eronder liggende spiergroepen en zorgen zij ook voor een gezonde stimulering van de spieren.

Wanneer is een Posture Shirt voor u geschikt?
Wanneer u uw lichaamshouding met kleding wilt verbeteren, dan biedt een corrigerend shirt bovendien een praktische oplossing. Posture Shirts of beha's kunnen onder de normale kleding of ook bij het sporten gedragen worden en zijn zo bij iedere beweging en in iedere situatie actief.

  • Posture Shirt bij het sporten
    Bij het sporten komt het erop aan, bewegingen zo precies mogelijk uit te voeren. Een Posture Shirt kan u hierbij optimaal ondersteunen. Het vochtregulerende materiaal van onze shirts en beha's is ook bij hoge activiteit aangenaam om te dragen.
  • Posture Shirt in het dagelijks leven
    Juist bij lang zitten op kantoor is het moeilijk, altijd een gezonde houding in te nemen. Een Anodyne shirt werkt hier bijzonder goed en voorkomt veel voorkomende spanningsklachten.

Opgelet: wanneer u aan rugklachten lijdt, dan moet u het gebruik van onze producten eerst met een fysiotherapeut bespreken.