Meteen naar de content

Volg ons!

60 dagen volledig retourrecht ✓

HET SHIRT DAT JE HOUDING VOORGOED VERBETERT

Posture Shirt™ het houdingsshirt dat een betere houding bevordert.

Kenmerken van het Posture Shirt™

Bekijk collectie

Het houding corrigerend shirt is alleen verkrijgbaar bij Anodyne®

Het Posture Shirt is het originele houdingcorrigerend shirt van het Amerikaanse bedrijf AlignMed. Dit houding correctie shirt is het enige in zijn soort dat zowel geregistreerd is door de FDA (de Amerikaanse Food and Drug Administration) als CE-gecertificeerd is als medisch hulpmiddel in de EU. Anodyne is de officiële dealer van het houdingsshirt in Europa en het is alleen te verkrijgen via onze website www.anodyne.nl of bij een van onze erkende dealers.

Kies jouw shirt

Hoe kan het Posture Shirt helpen met pijn verminderen?

Met of zonder rits De Neuroband technologie Medisch geregistreerd
Met of zonder rits

Met of zonder rits?

Het Anodyne shirt is verkrijgbaar in twee verschillende modellen: een met rits en een zonder. Beide houdingsshirts hebben een positief effect op de lichaamshouding en het enige verschil tussen de modellen is de rits. Posture Shirt Zipper is speciaal ontwikkeld voor personen die moeite hebben om nauwsluitende kleding over het hoofd te krijgen. Aangezien het correctie shirt strak moet zitten om effect te hebben, kan het moeilijk zijn om het aan te krijgen wanneer men last heeft van schouderpijn of bij gebrek aan mobiliteit. In deze gevallen adviseren wij altijd het Posture Shirt Zipper.

Bestel nu
De Neuroband technologie

De Neuroband technologie

Ons houdingsshirt is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf AlignMed, dat de NeuroBands™ heeft ontwikkeld die in de bovenrug van het shirt zijn geïntegreerd. Deze technologie is geïnspireerd op het gebruik van kinesiotape door fysiotherapeuten en is een gepatenteerde technologie exclusief voor AlignMed en Anodyne. Net als kinesiotape werken de NeuroBands door de schouders naar achteren te trekken om het lichaam eraan te herinneren in een optimale houding te blijven. Dit helpt de schouders en rug te ontlasten en draagt bij tot de verlichting van pijn en spanningen.

Bestel nu
Medisch geregistreerd

Medisch geregistreerd

Het Posture Shirt is geregistreerd bij de FDA (de Amerikaanse Food and Drug Administration) en is CE-gecertificeerd als een medisch hulpmiddel in Europa. Deze registraties garanderen dat het product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot medische hulpmiddelen en dat wordt voldaan aan de eisen op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid. De registraties zijn dus een kwaliteitsstempel en een bewijs dat het houdingsshirt in de VS en de EU legaal op de markt is.

Bestel nu

Gratis retourneren en ruilen

Gratis verzending bij aankoop van meer dan €59

60 dagen volledig retourrecht

Neem contact met ons op