Kies maat

Kies maat

Gratis verzending naar DPD afhaalpunten ✓

Gedocumenteerd effect ✓

Probeer GRATIS via Klarna ✓

14 dagen volledig retourrecht ✓


Women's SpinalQ Pro

€ 499,00

 

SpinalQ Pro is ons meest geavanceerde steunoplossing voor alle stadia van letsel en als preventie. Door het gebruik van de geïntegreerde NeuroBands verbetert de bewegingsvrijheid voor alle dagelijkse bewegingen en noodzakelijke therapeutische handelingen. Bovendien wordt de schouderfunctie verbeterd. Het product is ontworpen voor uiteenlopende problemen en kan worden aangepast aan het gewenste comfortniveau van de gebruiker.

Als u maximale houdingcorrectie zoekt, dan is dit product voor u. Wij raden u aan SpinalQ Pro te gebruiken in overleg met uw fysiotherapeut of andere professionele behandelaar om het product optimaal te kunnen benutten.

Als u ernstige rugklachten hebt, kunt u eventueel uw SpinalQ aanvullen met een back-kit voor maximale stabiliteit. U vindt die hier: Back-Kit voor SpinalQ Pro

Wist je dat je onze producten 14 dagen volledig gratis, vrijblijvend kunt uitproberen? Klik hier en bekijk hoe!

Let op: De maattabel is indicatief!

De maattabel klopt in de meeste gevallen, maar houd rekening met persoonlijke voorkeur en pasvorm. Als u tussen twee maten in zit, past het product vaak het beste als u de grootste van de twee maten kiest.

Voor hulp bij het vinden van de juiste maat of als u vragen hebt over welk product het beste bij u past, kunt u via e-mail of telefoon contact met ons opnemen


 

Artikelen in het pakket:
  • 1 x SpinalQ Pro
Selecteer items in het productpakket.
st.