Kies maat

Kies maat

Gratis verzending naar DPD afhaalpunten ✓

Gedocumenteerd effect ✓

Probeer GRATIS via Klarna ✓

14 dagen volledig retourrecht ✓

Vrouwen

Wat is houdingcorrigerende kleding?
Anodyne® verkoopt AlignMed’s houdingcorrigerende kleding voor vrouwen. Deze producten zijn geïnspireerd door Kinesiotape, een technologie die vaak door fysiotherapeuten wordt gebruikt om spierfunctionaliteit te corrigeren, bloedcirculatie te verbeteren en pijn en spanningen te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Houdingcorrigerende kleding voor vrouwen activeert de rugspieren zodat de schouders, schouderbladen en het hoofd mooi worden uitgelijnd. Voor een optimaal effect is het zeer belangrijk om de juiste maat te gebruiken.

 


{{amount}}

 

Houdingcorrigerende kleding voor vrouwen kan door iedereen worden gebruikt. Ze zijn speciaal ontwikkeld om pijn en spanningen te verminderen, maar worden ook door topatleten gebruikt om de prestaties te optimaliseren en de kans op blessures te verkleinen. Als je een blessure of medische aandoening (zoals een hernia, scoliose, etc.) hebt, raden we altijd aan om eerst met je specialist te spreken, voor je een houdingcorrigerend kledingstuk gebruikt.
 
Welk product is het beste voor mij?

Op deze pagina kun je verschillende houdingcorrigerende producten vinden. Welk product voor jou het beste is, is mede afhankelijk van de klachten waar je mee rondloopt. Indien je twijfelt welk product voor jou het beste is, welke maat je nodig hebt, of als je andere vragen en/of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.